Üdvözöljük

a Jáki Nagy Márton Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola honlapján!

Labdarúgás

A világ egyik legnépszerűbb és legtöbbek által űzött sportág, a labdarúgás. A jáki fiatalok, a jáki iskola diákjai már több éve szerepelnek a magyar labdarúgás utánpótlását összefogó Bozsik programban.

A 2. Bozsik program keretein belül indította el Kiss Gábor a labdarúgó foglalkozásokat Jákon 2010-ben. Az iskola csatlakozott az Bozsik – Intézményi és a Bozsik – Egyesületi programhoz. Ennek köszönhetően a gyerekek folyamatosan vehettek részt edzéseken és versenyeken.

Az évek alatt számos tehetséges labdarúgó került ki az iskolából. Adtunk játékost a Haladásnak, Haladás Futsalnak, Lurkó UFC-nek, Király Sportegyesületnek és az Illés Akadémiának.

Jelenleg az iskolában a „B” Tehetségközpontú Király Sportegyesülettel kooperálva folynak edzések, korcsoportonként (I-II. kcs.) heti két alkalommal. (hétfő, csütörtök)

 

A Jáki Szabadidős és Sportegyesület, röviden Jáki SZSE, lehetőséget kínál a focizni vágyó iskolásoknak az ovis korcsoporttól egészen a kamaszokig. Edzések hétfőn, szerdán és pénteken vannak az iskola tornatermében, de amint jóra fordul az idő, a focipályán folytatódik a munka, ekkor kicsit változik az edzések időpontja. 

Bármely kérdés esetén, Matyi Benjámin edzőhöz (20/3386166), Máté Zoltán szakosztályvezetőhöz (30/3430329) vagy Barci Péter elnökhöz (30/4533472) fordulhatnak az érdeklődők.